Aspect Video kan de regisseur en de producent van een videoproductie in elke fase van het productieproces optimaal ondersteunen.

Wij kunnen het volledige facilitaire traject verzorgen van opname tot mastertape, inclusief taalversies, ondertiteling, VHS-kopieen en DVD's.

Maar met evenveel plezier realiseren we deelaspecten van een productie, zoals de montage, de kleurcorrectie, de geluidsafwerking of de DVD-authoring.

In elk geval streven we naar een optimale workflow, zodat alle betrokkenen bij het productieproces kunnen werken op de manier waaraan zij de voorkeur geven. Wij ondersteunen elk opnameformaat (van DigiBeta tot consumer DV), monteren op AVID en Final Cut Pro, en zorgen vooral ook voor een feilloze uitwisseling tussen formaten en systemen.

Wij geloven dat de inhoudelijke kwaliteit van een programma ondersteund kan worden door een creatieve keuze van het technische traject. Daarom stellen we onze kennis en ervaring graag ter beschikking, ook in de voorbereidingsfase van een productie.

Met een optimale combinatie van uw eigen apparatuur, ons verhuur-pakket en de faciliteiten in ons pand in Rijswijk kunnen wij zorgen voor een prettig, efficient en kostenbesparend productieverloop.


Aspect Video werkt vanuit een bijna honderd jaar oud pand in Rijswijk, in een rustige buurt met voldoende parkeerruimte, en toch op niet meer dan vijf autominuten vanaf de A4, de A12 en de A13.

ASPECT VIDEO
Alexanderlaan 1
2281 XP Rijswijk zh

tel 070 3903748 / 06 51258175
fax 070 3070395

info@aspectvideo.nl